YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Isnin, 12 Disember 2011

Di Tag oleh Sahabat :)

Bismillahirrahmannirrahim..

Assalamualaikum WBT..

thanx to cik Wany coz tag niesa..=)


11 perkara tentang Hanisah Omar :)
1. saya suke beli novel islamik ..lgi2 karya kak fatimah syarha :) selalu beli dgn nuraini :) 
2. saya suke kongsikan segala ilmu yg ada walaupun sikit.. 
3. saya suke gali ilmu agama sbb rase diri nie x cukup ilmu ttg akhirat.. duniawi pon saya x lupe juga..
4. saya suke berkawan dgn semua org walaupun kdg2 saya memilih kawan.. "kawan yg mngingatkan kita kepada ALLAH itukan lebih baik ?" ..fikir2kan :)
5. saya suke mkn mskn mak :) pernah juga try rase masakan sendiri.. tp still in the learning :)
6. saya suke ikut usrah time kt UiTM Melaka.. rindu kt usrah sgt2.. nak rase balik halawatul iman time tu :')
7) saya suke ditarbiyyah.. hari2 saya ditarbiyyah oleh ALLAH SWT , keluarga , sahabat2 , staff2 klinikal , guru2, pensyarah2 :) alhamdulillah...
8) saya suke di tegur if saya buat kesalahan.. mungkin kdg2 saya akan buat muke masam atau gulung2 bibir..but it's really saya tunjukkan saya insaf.. :)
9)saya selalu juga kena bebel dgn mak saya dgn sikap saya yg boros beli novel berbanding menyimpan utk masa hadapan..huhu...bad habit ..hish2...~
10) suke kumpul baju muslimah.. :) still nk cari lgi utk koleksi :)
11) saya sgt2 suke mkn kek coklat , coklat , air coklat .. semua yg berasaskan coklat :) nyum2 :D


finally im done..
cik wany , niesa jwab soklan wany k :

  • Kenapa anda suke berbelog?
  • erm.. sbb suke on9..n suke kongsikan pengalaman hidup kt sini :)
  • banyakbanyak tempat sopink,mana korunk suke?
  • erm..selalu g kotaraya & cs jep.. x pernah g JPO lg.. KSL pon same.. *maaf..saya x pegi jenjalan sgt..
  • bila dilanda kesedihan,korunk akan buat ape?
  • suke fikir apa kesalahan diri yg dah buat salah..
  • bila korunk ade masalah siapalah yg mjadi tempat korunk mgadu?
  • sahabat baek :)  ..saya banyak sahabat baik yg ALLAH SWT kurniakan di dunia ini :) alhamdulillah..~
  • masa weeding korunk nty,na tema pe??
  • *malu* ..insyaALLAH.. mungkin arabic :) 
  • kereta idaman korunk?
  • mini cooper :) tp kalo dpt viva pon alhamdulillah :) 
  • idola korunk?
  • Rasulullah SAW :) 
  • best ke blogg cik wany?reason..?
  • best :) walaupun x selalu follow entry2 yg wany buat...maaf yup :)
  • korunk suke makan makanan barat @ makanan melayu.
  • makanan melayu :) n sedikit barat :)
  • bila korunk jumpa husband korunk.1stly korunk buat ape?
  • insyaALLAH selepas ijabkabul , salam n cium tgn :) *malu*
  • Filem yang pling korunk minat..?
  • yg memberi byk tarbiyyah utk diri :) 

selesai sudah..

alamak..ade soklan tertinggal la..hee :)

1. kalau xder FB korg wat aper?
berblogging rasenyer :)
2. biler korg rase korg nk tamat kn zaman bujang?
bile tgok kwn sebaya dah mengandung..hehe :)
3. bila korg ade problem sape yg jdi tmpat korg ngadu?
mak , ani , FB , blog n yg paling utama skali ALLAH SWT :)
4. if korg diuji dgn dugaan ALLAH ap yg korg buat?
fikir balik kesalahan yg dah buat dulu.. mungkin ALLAH SWT tarbiyyah kite time tuh..
5. anda suke dgn blog Schazeewany?
suke :) walaupun x selalu follow entry2 wany :)
6. ap yg korg benci pd seseorang?
biler ada yg tikam dari belakang.., mengata blkg org.. hurm.. kalo x suke saya pon.. tegur la depan2.. saya open .. walaupun perit rasenye..harus juga saya telan..
7. which one is more better single or in relationship?
alhamdulillah.. skrg saya still single..insyaALLAH saya akan terus single hingga bila masanya saya berdouble.. *malu*
8. korg minat x jadi photographer?
hobi yg x bleh dipisahkan!! :) 
9. tempat yg korg rase best untuk ditujui?

saya nak ke Mekah , Madinnah & Jordan dgn org tersayang :)
10. suke x layan cerita cintan2 ni mcm Ombak rindu yg tngah hangat skrg ni?
maaf ..saya x jadi tgok.. biler tgok respon2 by mereka yg dah tgok.. :(
11. apa perasaan korg sekarang nie?
alhamdulillah.. :) tenang dgn izinNya :)


dear wany , niesa dah jawab soklannyer.. tp niesa x sempat nk tag sape2.. :) 

Wassalam :)

1 ulasan:

  1. its k..up to kmu..hehe..anyway thanx auw,,syg kmu!!

    BalasPadam