YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Selasa, 1 Disember 2009

my dream wedding (=<=)X

salam..
skrg kn musim org kahwin2x..
so aku pun punye impian ,,
he3~
(aku nk kahwin after dpt degree)

Majlis Akad Nikah

aku nak wat kt masjid abu bakar..
kenape aku pilih masjid nie??
coz aku suka seni bina masjid nie..
cantik woo!!
lg pon tmpt nie dulu tmpt keje bapak aku...
baju utk nikah+hantaran+pelamin??


aku nk suruh rizalman watkan..(kalo aku mampu ar nk upah dia)..
dia nie kalo design baju mmg cantik..
thats why aku suruh dia watkan..

Kenduri Kahwin Belah Perempuan


aku nak wat kt persada..
kt c2 aku nak wat ala2 tradisional like wedding ning baizura..
aku nak pkai baju songket warne coklat+gold..
of course by rizalman..
pelamin deco by him 2..
kt c2 aku nk letak org main ghazal ngan dak2 zapin
ala2 kampung..
pg2 kiteorg wat khatam ..
(aku x lupe utk agama...ok!)

Majlis Repsesi


aku nak wat kt klcc..
kt sane aku nak wat majlis utk kgkwn aku n suami aku..
kt sane aku wat style korean tradisonal wedding..
pkai hanbok(x bleh blah!!)
mase potong kek 2 aku pakai gown la...
kt tempat potong kek 2 aku nak wat style dlm cite princess hours..
ade bear comel2 kt c 2..
artis yg akan aku jemput 4 sing song ialah;
lee min hoo(my everything)
kim joon(emptying)
kim hyung joon (because i'm stupid acoustic)
kim bum ( i'm going 2 meet her)
arashi (love so sweet + one love)
jgn ar marah kenape aku x amik artis malaysia~
aku lebih minat nk jumpe diaorg nie coz..aku minat dorg la!!
that's why aku pggil dorg!!

nie gambar baju yg mungkin aku akan pkai mase kahwin aku nanti!!


lebih kurang la baju nie..tp nak warna coklat+gold..+ aku pkai tudung tau!!

nie baju utk prngantin lelakinya(kt klcc)..hensemkn ji hoo!!



or..kiteorg pkai baju nie..



baju nikah..mcm dlm cite nurkasih plak..
hensemnye adam..cantiknya nur

dress 4 cut wedding  cake!!
Or??


this...ok x??(hahaha)cantik lorh!!


kek kahwin..mesti cokelat!!


ala2 nie la...tp rizalman mest i wat yg lbih cantik,,kan3x, uncle rizalman??



nie pon cantik juga..nie english style..

artis yg akan wat show nanti...arashi

f4 boys before flower

kad kahwin ..he3~


rings!!! simple n stylo!!

.>>>>>>>>>>tp an..sape calon suaminya???
blom jumpe pon..
hahahaha;P

"adik!! g mandi..SPM blom abis, ade hati nak kahwin...
g mandi pas2 g masak ayam masak kicap..ayah ko dah lapo 2.!!!", abg aku yg bakal bertunang 2 bebel3x..he3...

sorry argh..aku berangan jerk 2..
papehal..2 mmg impian perkahwinan aku..
aku x kn lupe jemput kgkwn aku..
sudi dtg la majlis aku nanti..
tp aku akn kahwin after aku dpt degree..
so bwk2 la bersabar cik hanisah woi!!

WSSLM =)

1 ulasan:

  1. wah...bestnya...kt pun da berangan..hehehe...

    BalasPadam