YayBlogger.com
BLOGGER TEMPLATES

Rabu, 18 Ogos 2010

mcm nk give up jepp (T^T)

salam..
blog kali nie
aku rase dah x bersemangat nk stay agi kt form 6..
aku rase mcm dah hilang arah..
ya allah..
kenapa la saat2 nie aku rase confius dan dah mcm patah semangat??
result UP3 aku boleh la tahan..
gred sgt bagus dilihat..
tp kalo tgok quality dia..mak aihh..mcm nk study form 5 balik jep..
malu nk tgok result 2..
tp alhamdulillah..aku lulus semuanya..
sahabatku yg lain2 mcm nk keluar dri form 6..
adehh..
seriously..
aku 50-50 sekarang..
tp aku sian kt mak ayah aku t..
mcm mane diorg nk cari duit utk aku study U ??
abg aku 2 nk kawen..so byk nk pakai duit..
aku x taw nk cakap ape..
aku sujud syukur pas taw aku dpt form 6..
tp if aku x bleh bwk..aku x bleh memaksa diri aku...adehhh...
aku skrg tgh tggu UiTM ngan SPA separa perubatan = technician dental..(*jenuh aku tunggu..weyh!! result aku teruk sgt ker sampai korg x mo amik aku sebagai student??")
argghhhh!!..
ketensionan terserlah..
thanx 2 my friend tia n nina..
walaupon korg pening kepala ngan perangai aku nie..thanx ea tahan..
if aku x de,.korg akan aman..sebab x de org nk korg kenakan..heheh..
but..i will miss u la..6 RE..kelas paling membuatkan aku pening dan byk ketawa...
*touching plak..
i will miss my seni studio..
my lovely teacher..
my YB..hehe...
my desk..(T^T)..
no more words can decribes my feeling now..
YA ALLAH!!ku memohon agar ditabahkan hatiku ini utk menjalani dugaanMU  ..amin :'(

2 ulasan:

  1. niesa, kuatkan semangat k...
    yg namanya study tu tak pernah senang,
    even klu dh masuk u pun sama..
    cabaran lagi banyak..

    all the best k.. take care.. =)

    BalasPadam
  2. pena: thanx sahabat..
    take care too.. :')

    BalasPadam